8 SET. 2022

Novetats en les instal·lacions

Ampliem, digitalitzem i millorem les nostres instal·lacions per garantir el confort dels nostres alumnes i proporcionar un entorn d'aprenentatge de qualitat.

 

7 set. 2022

Inici de curs

Comencem el curs donant l’enhorabona a tots els alumnes pel 100% d’aprovats a la Selectivitat! També destaquem el 3r premi de la Natalia Martínez en els Premis Fedefarma de la Universitat de Farmàcia! Així com al nostre alumne Jorge Rubio per la cinquena posició en els Premis UB Santander de Psicologia. Ha realitzat un treball exhaustiu sobre els efectes del multilingüisme en el cervell

 

27 ABR. 2022

Llegir és divertit!

Durant aquest trimestre, els alumnes de 4t hem fet un treball interdisciplinar per motivar el gust per la lectura.

 

1 ABR. 2022

Els valors de l'escola

Alumnes i exalumnes de l'escola ens expliquen els valors que han après a l'escola.

 

18 MAR. 2022

XX Fòrum TR - Miquel

En Miquel ens explica la física que s’amaga en diverses atraccions de diferents parcs. Veurem com de divertida pot ser la Física el dia 31 de març en el XX Fòrum de Treballs de Recerca de Gavà.

 

18 MAR. 2022

XX Fòrum TR - Artal

L’Artal ha analitzat com afecta el mercat d’inversions en la nostra societat.  Podrem escoltar-lo el dia 31 de març en el XX Fòrum de Treballs de Recerca de Gavà.

 

17 MAR. 2021

Els treballs de recerca

Alguns dels alumnes amb TRs escollits en diferents certàmens ens parlen de la seva experiència com alumnes de l'escola.

 

15 MAR. 2021

XIX Fòrum TR - Biel

Voleu saber la història de la guitarra elèctrica d’en Biel ? Ens la explicarà el dia 23 de març en el XIX Fòrum de treballs de recerca de Gavà.

Us ho perdreu ?  Recordeu que es farà la retransmissió de l’esdeveniment en directe per streaming.

 

14 MAR. 2020

XIX Fòrum TR - Anna

L’Anna vol donar resposta a una pregunta molt interessant. Els zoos han d’existir? Coneixerem la resposta a aquesta pregunta el dia 23 de març en el XIX Fòrum de treballs de recerca de Gavà.

Us ho perdreu ?  Recordeu que es farà la retransmissió de l’esdeveniment en directe per streaming.

 

14 FEB. 2021

Tour Virtual 2021

Vols conèixer la millor escola per CONSTRUIR EL TEU FUTUR? No et perdis el TOUR VIRTUAL del col·legi Immaculada Concepció de Gavà. Una manera diferent de conèixer el nostre centre.

 

7 feb. 2021

Prepareu-vos pel Tour Virtual

Estigueu atents a les xarxes socials de l'escola, doncs a partir del 14 de febrer podreu fer un TOUR VIRTUAL per saber molt més sobre nosaltres.

 

25 DES. 2020

És Nadal

Com ja és tradició els alumnes de 2n de primària de l'escola Immaculada Concepció havien de fer el Pessebre Vivent, però enguany, a causa de la situació de la Covid-19 no l'hem pogut fer. Malgrat això no hem volgut deixar de felicitar els Nadals i ho fem amb aquesta nadala cantada a la nostra escola i pels carrers de la nostra ciutat.

 

7 SEP. 2020

Mesures contra la Covid-19

Vídeo explicatiu amb les mesures per lluitar contra la Covid-19

 

17 JUN. 2020

Sempre endavant

Els professors i professores de l'escola Immaculada Concepció de Gavà us volem desitjar un bon i merescut estiu amb aquesta cançó que explica les vivències viscudes durant aquest curs.

 

1 abr. 2020

Estem amb vosaltres

Quan els contes estranys es fan realitat, a l'escola Immaculada Concepció, ens agrada canviar la història i fer-la més bonica sabent que estem amb vosaltres.

 

13 FEB. 2020

Servei de Cuina/Menjador

A l'escola Immaculada Concepció ens prenem molt en serio l'alimentació dels nostres alumnes.

 

3 FEB. 2020

Coneix el nostre Projecte Educatiu

Amb l'intenció de donar a conèixer el nostre Projecte Educatiu, hem creat una nova secció a la web on te l'expliquem de manera visual.

 

25 DES. 2019

Vivim el Nadal

A la nostra escola vivim de moltes formes diferents la màgia del Nadal.

 

16 DES. 2019

Mindfulness a l'escola

Un projecte d'interioritat transversal d'Infantil a Batxillerat. L’editorial Tekman, Escola Montserrat, líder en intel·ligències múltiples ha escollit a la nostra escola com a pionera i exemple, de com cal treballar el Mindfulness a les escoles

 

11 DES. 2019

Reception classroom

L'escola Immaculada Concepció ofereix l'oportunitat d'aprendre anglès en l'aula d'acollida a les 8 del matí, un servei pels pares que no poden portar als seus fills a les 9.

 

28 NOV. 2019

Ens visita el Petit Príncep

Els alumnes de 4t de primŕria de l'escola Immaculada Concepció hem rebut la visita del Guillem Martí, el Petit Príncep original del musical.

 

19 NOV. 2019

Gamifiquem les classes

Gamifiquem les classes d'informŕtica i robňtica per millorar en colˇlaboració, motivació i participació

 

27 MAR. 2019

English Week 2019

La English week ha unit a tota l'escola un any més en una setmana on la cultura anglesa i el seu idioma han estat els protagonistes a les aules.

 

20 JUN. 2018

Believers - Stop Bullying

Our 6th graders have prepared a video with a beautiful message: in our school, we are believers, we believe in love and we believe in peace! As Saint Augustine said: the measure of love is to love without measure. Have a great summer! #stopbullying #believeinlove

 

11 FEB. 2018

Rua de Carnaval 2018

Un dia de festa on els alumnes de primària van sortir al carrer per celebrar el carnaval.

 

8 mai. 2019

Talent a les Aules

Aina Ruzafa i Rocío Del Moral, dues estudiants del Col·legi Immaculada Concepció de Gavà, han guanyat el primer premi de la quarta edició del concurs Talent a les Aules. Les dues estudiants viatjaran doncs cinc dies a Silicon Valley per visitar algunes de les empreses tecnològiques més importants del món com ara Google, Apple, Facebook o Tesla.

 

7 JUL. 2017

Llar d'infants Immaculada Concepció

Matrícula oberta. US HI ESPEREM!